Mogelijkheden in verblijf

Er zijn verschillende mogelijkheden in het verblijf van de Stoofpolder. Zo kan er gekozen worden voor zelfverzorging, logies met ontbijt, half persion en vol pension.

Zelfverzorging

Wanneer groepen in de Stoofpolder verblijven en voor zelfverzorging kiezen wordt alleen de slaaplocatie gefaciliteerd door de accommodatie. Bezoekende groepen kunnen ten alle tijden gebruik maken van de keuken(s) en eetzaal voor ontbijt, lunch of diner.

Logies met ontbijt

Kiezen groepen er voor om te verblijven als logies, dan zullen wij het ontbijt verzorgen. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt gebruik gemaakt van de aanwezige eetzalen of de recreatiezaal.

Half pension

Het is ook mogelijk te verblijven bij de Stoofpolder als half pension. In dat geval worden door ons het diner verzorgd in buffetvorm. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt gebruik gemaakt van de eetzalen in de gebouwen of de recreatiezaal.

Vol pension

In geval van vol pension worden naast het overnachten in de accommodatie alle maaltijden door ons voorzien. Hierbij worden dus zowel ontbijt, lunch als diner aangeboden op afgesproken tijdstippen.