Groepen en capaciteit

Groepsaccommodatie de Stoofpolder is al jaren bekend bij verschillende scholen, verenigingen en kerkgemeenschappen. De accommodatie heeft een totale capaciteit van 200 personen, verdeeld over vier verschillende gebouwen. De ervaring heeft geleerd dat niet alleen één grote groep, maar ook meerdere groepen tegelijkertijd in de Stoofpolder kunnen verblijven. Meer informatie over de capaciteit en de prijzen van de accommodatie kun je vinden in onze prijslijst.

Schoolgroepen

De Stoofpolder kan uitstekend worden gebruikt als uitvalbasis op Schouwen-Duiveland voor grote scholengroepen. Er zijn dan ook het hele jaar door groepen scholieren te vinden die gebruik maken van onze accommodatie tijdens schoolreizen en afsluitende of introductie schoolkampen. Door de uitstekende ligging is de accommodatie goed bereikbaar met auto’s, bussen of natuurlijk de fiets.

Kerkgemeenschappen

Onze accommodatie wordt ook regelmatig gebruikt door kerkgemeenschappen. Vanuit Bruinisse kunnen verschillende activiteiten worden ondernomen in de nabije omgeving. Bovendien is de recreatiezaal uitstekend geschikt voor diensten en overige bijeenkomsten. Tijdens diensten kunnen de eetzalen in de slaapgebouwen gebruikt worden als crèche of opvang voor kinderen.

Clubs of verenigingen

Showbands of concours verenigingen maken graag gebruik van de Stoofpolder vanwege de aanwezige voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan het sport- en recreatieveld wat exclusief gebruikt kan worden door gasten van de Stoofpolder. Door de ligging aan de Grevelingendam en nabij gelegen duikplekken in Bruinisse, Ouwerkerk, Brouwershaven of Scharendijke is de Stoofpolder erg in trek bij duikverenigingen. Maar ook sportclubs die op zoek zijn naar een mogelijkheid tot overnachten tijdens een trainingskamp of weekendje weg kunnen in onze groepsaccommodatie terecht.

Familieweekend

Een weekendje weg met de hele familie? Ook voor familieweekenden is de Stoofpolder uitstekend geschikt als groepsaccommodatie. Er zijn talloze activiteiten in de nabije omgeving en de locatie biedt voldoende recreatie voor zowel volwassenen als kinderen.