Groepsaccommodatie Zeeland

Overnachten in Zeeland is kiezen voor rust, ruimte en natuur. Zeeland is dan ook al jarenlang een populaire bestemming voor groepen zoals scholen, kerkgemeenschappen of sportverenigingen. De Stoofpolder is een groepsaccommodatie in Zeeland, aan de rand van het plaatsje Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland. In de nabije buurt liggen plaatsen als Zierikzee, Renesse en Burgh-Haamstede.

Zeeland is de provincie van de zee. De Stoofpolder ligt dan ook hemelsbreed slechts tientallen meters van het Grevelingenmeer, wat één van de schoonste meren van West-Europa is en een directe verbinding met de Oosterschelde heeft. Omgeven door dijken ligt de groepsaccommodatie op een toegankelijke locatie welke uitstekend kan functioneren als uitvalsbasis voor grotere groepen en gemeenschappen. Bovendien is de omgeving erg populair onder duikverenigingen en duikers in het algemeen.

Onze accommodatie heeft een capaciteit van maximaal 200 personen en is door meerdere groepen tegelijk te gebruiken. De accommodatie is voorzien van een complete set voorzieningen, zoals keukens, eetzalen, toiletten en douches. Bovendien is het verblijf volledig zelfstandig in te richten, zo kan er gekozen worden tussen zelfvoorziening, half pension of vol pension.

Meer informatie over onze groepsaccommodatie of overnachten in Zeeland? Neem dan contact met ons op, vraag direct de beschikbaarheid op via het formulier hiernaast of bekijk onze actuele prijslijst.

Wilt u onze groepsaccommodatie bekijken?

Bent u benieuwd naar onze groepsaccommodatie? Bekijk onze groepsaccommodatie in Zeeland, inclusief alle voorzieningen en activiteiten voor een geslaagd verblijf!

Bekijk groepsacommodatie