Watersport en zwembaden

Zeeland wordt omringd door water, niet gek dus dat er veel watersport activiteiten te vinden zijn. Bekijk ze hier, van duikscholen tot zwembaden!

Aquadelta – Zwemparadijs

Aquadelta – Zwemparadijs

Op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse kunt u een overdekt zwemparadijs vinden. Dit zwembad is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen!

Laco sportcentrum

Laco sportcentrum

Met het fraaie overdekte zwembad, het moderne fitnesscentrum en het gezellige sportcafe biedt Laco sportcentrum Schouwen-Duiveland voor elk wat wils. Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten.

Tertius Zeeland

Tertius Zeeland

De Tertius is een voormalig, zeegaand Duits meetvaartuig gebouwd in 1976. Het schip is 25 mtr. lang en 7 mtr. breed. Het is een ideaal schip voor zowel de duiksport, sportvisserij, charters en meerdaagse trippen.

Sportvisserij Hoogerwerf

Sportvisserij Hoogerwerf

Hoogerwerf verzorgt complete visuitjes boordevol actie en sensatie. Samen een dagje te vissen, of gewoon om je lekker een dagje te laten verwennen op het water.

Kanoa buitensport & recreatie

Kanoa buitensport & recreatie

Met veel inspiratie organiseert en verzorgt Kanoa sinds 1980 diverse sportieve activiteiten met een avontuurlijk en educatief karakter voor zowel individuele deelnemers als groepen.

De Witte Boulevard Duikcentrum

De Witte Boulevard Duikcentrum

Altijd al willen leren duiken? Maak een proefduik met complete uitrusting en ervaar hoe je gewichtloos tussen de vissen en zeesterren beweegt..!

Bruinisse Fun Beach

Bruinisse Fun Beach

Bruinisse Fun Beach organiseert leuke sportieve activiteiten waarbij zon, zand, water en wind centraal staan!

Aquaholics

Aquaholics

Bij Aquaholics kun je terecht voor het huren van een zeilboot of teambuild activiteiten op het water!

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse

In Bruinisse vind je een prachtige jachthaven, met alle benodigde faciliteiten voor waterliefhebbers. Van jachtservice tot een watersportwinkel!

Duikcentrum Diving Duuveland

Duikcentrum Diving Duuveland

Vanuit Duikcentrum Diving Duuveland in Ouwerkerk kun je naar diverse duikstekken aan de Oosterschelde en Grevelingen. Je kunt hier ook terecht voor perslucht!

Nature Trail

Nature Trail

Nature Trail is gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten en uitjes voor grote groepen, gevestigd in Vrouwenpolder.

Aquavitesse

Aquavitesse

Aquavitesse verzorgt zeillessen voor kinderen en volwassenen. Bovendien kun je hier terecht voor het huren van een zeil- of motorboot.

Meezeilen Zierikzee

Meezeilen Zierikzee

Wilt u mee op zeiltocht vanuit Zierikzee? Vaar mee op de Scaldis en de Morgenster over de Oosterschelde!