Voor de kids

Natuurlijk zijn er veel activiteiten voor kinderen, zowel jong als oud! Bekijk hier de kindvriendelijke activiteiten op ons eiland en omringende plaatsen.

Vita Event

Vita Event

Bij Vita Event in Middelburg kun je verschillende attributen voor events, fun en entertainment huren. Denk hierbij aan springkussens, spelpakketten en attracties.

Speelboerderij Klok’Uus

Speelboerderij Klok’Uus

Binnen en buiten speelplezier voor de hele familie. Er is een binnen en buiten speeltuin met originele attacties.

Kinderkermis ’t Kraayenest

Kinderkermis ’t Kraayenest

Maar liefst 1700m2 overdekt speelplezier voor kinderen. Ideaal voor een dagje uit, een kinderfeestje of schoolreisje.

Jumpzz

Jumpzz

Je bent bij Jumpzz aan het juiste adres voor de leukste springkussens, draaimolens, spelen, blikvangers en andere leuke attracties! Je kunt de attracties of attributen ophalen, maar deze kunnen ook op locatie worden geleverd.

De Staver

De Staver

Wij hebben de beschikking over: subtropisch zwemparadijs, sportzalen, tennishallen, vergaderzalen, partyzalen en nog veel meer.

Omnium

Omnium

Zijn jullie in voor een dag vol beleving en avontuur? In het Omnium vind je o.a. duizend vierkante meter aan waterplezier in het subtropisch zwembad, drie grote sporthallen, tennis-, squash- en klimmogelijkheden, danszalen, zonnebanken.

Indoor Karting Rama Goes

Indoor Karting Rama Goes

Indoor Karting Goes is gevestigd in de Zeelandhallen te Goes , een van Europa’s grootste indoor karting events. Karten is voor jong en oud, wij beschikken over speciale kinderkarts (vanaf 1.20m).

Kanoa buitensport & recreatie

Kanoa buitensport & recreatie

Met veel inspiratie organiseert en verzorgt Kanoa sinds 1980 diverse sportieve activiteiten met een avontuurlijk en educatief karakter voor zowel individuele deelnemers als groepen.

Klimbos Zeeuwse Helden

Klimbos Zeeuwse Helden

Ben jij een Zeeuwse held? Of ben je gewoon dol op klimmen? Kom dan naar het klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen! Sportief en avontuurlijk!