Sport en spel

Is het tijd voor een sportieve activiteit? Bekijk hier verschillende sport en spelmogelijkheden op het eiland Schouwen-Duiveland en de nabije omgeving.

Vita Event

Vita Event

Bij Vita Event in Middelburg kun je verschillende attributen voor events, fun en entertainment huren. Denk hierbij aan springkussens, spelpakketten en attracties.

Kinderkermis ’t Kraayenest

Kinderkermis ’t Kraayenest

Maar liefst 1700m2 overdekt speelplezier voor kinderen. Ideaal voor een dagje uit, een kinderfeestje of schoolreisje.

Jumpzz

Jumpzz

Je bent bij Jumpzz aan het juiste adres voor de leukste springkussens, draaimolens, spelen, blikvangers en andere leuke attracties! Je kunt de attracties of attributen ophalen, maar deze kunnen ook op locatie worden geleverd.

De Staver

De Staver

Wij hebben de beschikking over: subtropisch zwemparadijs, sportzalen, tennishallen, vergaderzalen, partyzalen en nog veel meer.

Durpsuus De Vanger

Durpsuus De Vanger

Sporthal / Sportcafé De Vanger is al jaren de plek om te sporten maar daarnaast ook om gezellig samen te komen in de uiterst sfeervolle kantine!

Omnium

Omnium

Zijn jullie in voor een dag vol beleving en avontuur? In het Omnium vind je o.a. duizend vierkante meter aan waterplezier in het subtropisch zwembad, drie grote sporthallen, tennis-, squash- en klimmogelijkheden, danszalen, zonnebanken.

Indoor Karting Rama Goes

Indoor Karting Rama Goes

Indoor Karting Goes is gevestigd in de Zeelandhallen te Goes , een van Europa’s grootste indoor karting events. Karten is voor jong en oud, wij beschikken over speciale kinderkarts (vanaf 1.20m).

Laco sportcentrum

Laco sportcentrum

Met het fraaie overdekte zwembad, het moderne fitnesscentrum en het gezellige sportcafe biedt Laco sportcentrum Schouwen-Duiveland voor elk wat wils. Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten.

Aquadelta – Midgetgolf

Aquadelta – Midgetgolf

Vakantiepark Aquadelta heeft vele faciliteiten waar u, uw kind of het hele gezin samen gebruik van kan maken. Zo kunt u bijvoorbeeld bowlen, zwemmen of midgetgolfen.

Akkermans leisure & golf

Akkermans leisure & golf

In de Heense polder, vlakbij Steenbergen, ligt het golfcentrum van Akkermans leisure & golf. Naast een uitdagende 9 holes par-3 baan bestaat het golfcentrum uit een driving range, diverse oefengreens en een sfeervol grand cafe.

Stichting Veldsport Bru

Stichting Veldsport Bru

De Stichting verhuurt het sportcomplex aan derden voor alle vormen van sportbeoefening waarvoor het complex geschikt is.

Klimbos Zeeuwse Helden

Klimbos Zeeuwse Helden

Ben jij een Zeeuwse held? Of ben je gewoon dol op klimmen? Kom dan naar het klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen! Sportief en avontuurlijk!

Bruinisse Fun Beach

Bruinisse Fun Beach

Bruinisse Fun Beach organiseert leuke sportieve activiteiten waarbij zon, zand, water en wind centraal staan!

Nature Trail

Nature Trail

Nature Trail is gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten en uitjes voor grote groepen, gevestigd in Vrouwenpolder.

Fietsverhuur Rekrea Rent

Fietsverhuur Rekrea Rent

Voor het huren van een groot aantal fietsen kun je terecht bij Rekrea Rent. Rijklaar op locatie bezorgd!

  • 0118-591617
Qui-vive Evenementen & Attracties

Qui-vive Evenementen & Attracties

Bij Qui-vive kun je terecht voor de verhuur van attracties, zeskampen en sport en spelmaterialen.