Culinair genieten

In Bruinisse en Schouwen-Duiveland zijn verschillende culinaire plekken te vinden waar je echt kunt genieten. Van het eten van lokale producten tot culinaire hoogstandjes, je kunt ze hier vinden.

Kaasboerderij De Stolpe

Kaasboerderij De Stolpe

Wij bieden u naast de verkoop van producten ook de mogelijkheid om verschillende soorten kaas bij ons te komen proeven. Tevens kunt u een video bekijken waarin wordt uitgelegd hoe kaas wordt gemaakt.

Mosseldorp

Mosseldorp

Bruinisse is van oudsher een echt mosseldorp. Tegenwoordig is het een van de weinige dorpen waar je nog mosselen direct bij de bron kunt eten! Het mosseldorp is een initiatief van het mosselgilde, een uniek verband tussen acht horeca ondernemingen.

Beach Club Perry’s

Beach Club Perry’s

Beachclub Perry’s biedt alle luxe en mogelijkheden voor een gezellig verblijf. Je kunt hier terecht voor een hapje en een drankje direct aan het strand op de Brouwersdam.

Molen de Lelie

Molen de Lelie

Voor een smakelijk ontbijt, uitgebreide lunch, een pannenkoek, maar ook voor een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers erbij bent u van harte welkom in ons restaurant. Wij hebben een uitgebreide ontbijt-, lunch- en pannenkoekenkaart met heerlijke specialiteiten.

Oesterij

Oesterij

Op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met de Zeeuwse oesters en mosselen. Kom dan eens een kijkje nemen bij de Oesterij waar je gratis door de oude informatieloodsen kunt wandelen en kunt zien hoe de oesters en mosselen worden gesorteerd, schoongemaakt en ingepakt.

Een pizzaoven huren

Een pizzaoven huren

Bij Pizzahoutoven.eu kun je een hout gestookte pizzaoven huren, waarmee je de lekkerste pizza’s, vlees of vis direct in de steenoven kunt afbakken! De oven kan afgehaald, maar ook op locatie bezorgd worden.