Groepsaccommodatie
Een goed uitgeruste groepsaccommodatie tot 200 personen, voor jong en oud. Uitstekend geschikt voor scholen, allerlei verenigingen, families, vriendengroepen en watersportliefhebbers. Aan de rand van Bruinisse omringd door water en strand.
 • Informatie aanvragen

  Contactpersoon
  E-mail
  Telefoon


  Aantal Personen

  Verzorging

  Groepsaccommodatie

  Een goed uitgeruste groepsaccommodatie voor maximaal 200 personen. Op het veld rondom de groepsaccommodatie kan volley-, basketbal en badminton gespeeld worden. Barbeque en vuurkorven zijn op het terrein van de groepsaccommodatie toegestaan. Tevens hebben wij de beschikking over gratis wifi en een recreatie- voetbalveld op 1 minuut loopafstand van de groepsaccommodatie. Dit biedt de mogelijkheid tot voetbal en diverse spelen bijvoorbeeld survival activiteiten, boogschieten etc. De schuur "Henkies House" hebben wij weten om te bouwen tot een indoor speelruimte, handig bij regen, disco en invulling van vrije tijd.

  De groepsaccommodatie kent 4 gebouwen; de Mossel, de Oester, de Parel en de Krukel. De slaapkamers zijn verdeeld in 2, 4 en 6 personen. De Krukel heeft nog twee slaapkamers van tien personen. Op de bedden liggen matrassen en kussens. Je dient zelf een slaapzak of dekbed, onderlaken en kussensloop naar de groepsaccommodatie mee te brengen. Elk gebouw en groep heeft zijn eigen eet-, recreatiezaal, keuken, slaapgedeelte en toiletruimte met wasbakken. De 14 douches zijn centraal gelegen op het terrein van de groepsaccommodatie en werken op een euro muntstuk. Meerdere groepen kunnen dus tegelijkertijd hier vertoeven. De ervaring leert ons kennen, dat dit probleemloos kan! Door de rustige ligging biedt de groepsaccommodatie veilige mogelijkheden.


  Plattegronden: 
  Krukel  / Oester  / Mossel  / Parel  Let op!
  Zelfverzorgingsgroepen dienen zelf mee te brengen:

  WC-Papier Slaapzak of dekbed
  Kussensloop Onderlaken
  Hand- en Theedoeken Vuilniszakken
  Schoonmaakmiddelen Vaatdoeken
  Afwaskwast / Afwasmiddel

  Contactgegevens

  De Stoofpolder
  Boomdijk 21
  4311 BL Bruinisse
  T. 0111-481480
  E. info@destoofpolder.nl